*
TMI VESI-VESTERINEN - PUHTAAN VEDEN PUOLESTA - 45 vuotta, 6 kuukautta ja 10 päivää.
Vaa'at Uintimittarit Mittalaitteet ja reagenssit Reagenssit Vesikuntoiluvälineet Vesikuntoiluvälineet Vesikuntoiluvälineet Vaa'at Uintilisätarvikkeet Hiustenkuivaimet Säilytysvälineet Rataköydet ja kelat Ajanottolaiteet Pelit ja harrastusvälineet Uimatarvikkeet

YRITYSKUVAUS

 

 

 

 

 

 

 

Yritystoiminta on alkanut T:mi R. Vesterinen nimellä 16.3.1973. Tällöin toiminta-alueena oli pelkästään uima-allastuotteet ja niiden oheistarvikkeet. Toiminnan laajennuttua koskemaan koko vedenpuhdistustussektoria yrityksen nimi muutettiin 20.12.1989 paremmin toimialaa kuvaavaksi. Omistussuhteet säilyivät tässä yhteydessä muuttumattomina.

 

Toimialakuvaus:
T:mi Vesi-Vesterinen on Nastolassa toimiva vedenkäsittelyn erikoisliike. Toimimme yhteistyössä useiden alan tunnettujen laitevalmistajien kanssa. Harjoitamme myös omaa maahantuontia. Liikeideamme on yhdistää puhtaan veden merkeissä huvi ja hyöty. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat vedenkäsittelylaitteet,- mittauslaitteet, uima-allaslaitteet kaikkine oheistarvikkeineen sekä kemikaliot. Tavoitteemme on vastata vesielementin tuomiin moninaisiin erikoishaasteisiin niin yksityisen kuin julkisen sektorin alueella.


"VESI-VESSU"
Seppo Vesterinen

 

 

 

 

 


 

45 vuotta, 6 kuukautta ja 10 päivää.